APL-Stockholminredning © 2010 

 

 

 

Välkommen till oss!

 

 

 

 

 

 

 

Vad kan vi hjälpa dig med?    

 

Drömmer du om ett nytt och personligt hem men saknar idéerna eller tiden det tar att planera och leta upp de saker du vill ha? Får du bara inte till möbleringen? Eller vill du ha hjälp att ordna till lägenheten/huset inför försäljning?

 

Allt från små tips till hela inredningar. Stockholm Inredning kan göra allt detta åt dig!

Vi erbjuder dig 2 sätt att få hjälp, du väljer det som passar dig bäst!

 

1. Vi kan efter ett inledande hembesök där din bostad mäts och sedan ritas upp arbeta fram ett förslag tillsammans med dina egna tankar och smaker på ditt nya boende med tex färg, tapeter, golv, belysning, möbler samt köks- och badrumsinredning. Stockholm Inredning levererar sedan förslag på hur ett färdigt rum/läghenhet/hus kan se ut. Vad det slutliga förslaget ska innehålla bestämmer du. När det blir dags att bestämma sig kan vi även besöka utvalda butiker för att titta t. ex. på tapeter, färg, möbler etc.

 

2. Det andra alternativet är att du sänder oss bilder/skisser på det du vill förändra, vad du själv har för ideér och tankar, så levererar vi önskat förslag via brev eller mail.

Priser:
800.-/timme

Fast pris kan offereras

För att du ska få en uppfattning om priset:

Enl alternativ 1 är minidebiteringen 1600.- inom Stockholms län

Enl alternativ 2 är debiteringen 1600.-/rum

 

Stora lägenheter/hus: Enl offert.
Priser inkluderar moms. Stockholm Inredning innehar F-skattebevis.

 

För dig som önskar hjälp men inte bor i Stockholms län erbjuds samma tjänster men då tillkommer reskostnad om du önskar alternativ 1.

 

Observera att vi själva inte utför något hantverksarbete som t.ex. målning eller tapetsering, vi hjälper dig att välja ut vad du ska inreda din bostad med.

 

Kontaktuppgifter